30%Попуст

БК Тв комода Ана

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

9,999 ден.
6,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал 170

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Рада

39,999 ден.
27,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Аксел

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.