31%Попуст

БК Тв комода Хера

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

12,999 ден.
8,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв комода Лондон 195

9,999 ден.
6,499 ден.

35% Попуст

БК Тв регал Прага

33,999 ден.
22,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Осло

33,999 ден.
22,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Васка

26,999 ден.
18,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Лана

22,999 ден.
15,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал 171

15,999 ден.
10,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал Авалон

24,999 ден.
16,999 ден.

32% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.