31%Попуст

БК Тв регал 171

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

15,999 ден.
10,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Сани

21,999 ден.
14,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Аксел

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

БК Тв комода Арес

8,999 ден.
5,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Мадрид

28,999 ден.
19,999 ден.

31% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.