30%Попуст

БК Тв регал Ана

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

19,999 ден.
13,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал 171

15,999 ден.
10,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал Александра

39,999 ден.
27,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Прованс

25,999 ден.
16,999 ден.

35% Попуст

БК Тв регал Вики

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Сани

21,999 ден.
14,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Орион

19,999 ден.
13,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Лана

22,999 ден.
15,999 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.