31%Попуст

БК Тв регал Лондон 1

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

31,999 ден.
21,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв комода Лондон 195

9,999 ден.
6,499 ден.

35% Попуст

БК Тв регал Лондон 2

32,999 ден.
22,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Авалон

24,999 ден.
16,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Вики

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Сани

21,999 ден.
14,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Верлин

29,999 ден.
20,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Васка

26,999 ден.
18,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Александра

39,999 ден.
27,999 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.