32%Попуст

БК Тв регал Сани

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

21,999 ден.
14,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Сноу

17,999 ден.
11,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Мадрид

28,999 ден.
19,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал Прага

33,999 ден.
22,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал 170

14,999 ден.
9,999 ден.

33% Попуст

БК Тв регал Ана

19,999 ден.
13,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Бали

18,999 ден.
12,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал 171

15,999 ден.
10,999 ден.

31% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.