33%Попуст

БК Тв регал Сноу

Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Детален опис

Боја Се изработува во повеќе тонови на бои на дрво.
Гаранција 1

17,999 ден.
11,999 ден.

* Цената е со вклучен 18% ДДВ


Слични производи

БК Тв регал Осло

33,999 ден.
22,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Мадрид

28,999 ден.
19,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал 171

15,999 ден.
10,999 ден.

31% Попуст

БК Тв регал Васка

26,999 ден.
18,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Рада

39,999 ден.
27,999 ден.

30% Попуст

БК Тв регал Авалон

24,999 ден.
16,999 ден.

32% Попуст

БК Тв регал Александра

39,999 ден.
27,999 ден.

30% Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.