33%Попуст

БК Агол Аланис

44,999 ден.
29,999 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 270x180x80 cm
Лежај 220x145 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Агол Вива

49,999 ден.
34,999 ден.

30%Попуст

БК Агол Аволон 2

54,999 ден.
39,999 ден.

27%Попуст

БК Агол Ариа

49,999 ден.
32,999 ден.

34%Попуст

БК Агол Дора

89,999 ден.
59,999 ден.

33%Попуст

БК Агол Азуро

54,999 ден.
36,999 ден.

33%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.