31%Попуст

БК Душек Дример 200x180

41,999 ден.
28,999 ден.

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

Детален опис

Димензија 200x180 cm
Гаранција 1 година

Слични производи

30%Попуст

БК Душек Елеганс 200x180

16,999 ден.
11,959 ден.

30%Попуст

БК Душек Делукс 200x180

26,999 ден.
18,659 ден.

31%Попуст

БК Душек Кравн 200x180

37,999 ден.
26,659 ден.

30%Попуст

БК Душек Кинг Пед 200x180

37,999 ден.
26,659 ден.

30%Попуст

БК Душек Престиж 200x180

23,999 ден.
16,459 ден.

31%Попуст
32%Попуст

БК Душек Голден Ај 200x180

59,999 ден.
41,359 ден.

31%Попуст

БК Душек Луксори 200x180

99,999 ден.
68,399 ден.

32%Попуст
30%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.