50%Попуст

БК Фотеља Лора

21,999 ден.
10,999 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со силикон, валовит федер, ХР пена и ПУ пена која даваат дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 70x100 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Релакс Лежај Фенси

19,999 ден.
11,999 ден.

40%Попуст

БК Релакс Лежај Рино

19,999 ден.
11,999 ден.

40%Попуст

БК Фотеља Гама

12,999 ден.
8,999 ден.

31%Попуст

БК Фотеља Флип

18,999 ден.
12,999 ден.

32%Попуст

БК Фотеља Тами

13,999 ден.
9,999 ден.

29%Попуст

БК Фотеља Рино

13,999 ден.
9,999 ден.

29%Попуст

БК Фотеља Тиара

23,999 ден.
11,999 ден.

50%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.