33%Попуст

БК Маса Босфор

11,999 ден.
7,999 ден.

Трпезариска маса изработена од масивно и фурнирано дрво.

Детален опис

Димензија 150x80 cm
Боја Се изработуваат во бука, венге, махагони, орев, бела, бел бор.
Гаранција 1 година

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.