32%Попуст

БК Наддушек Комфор Флекс 200x180

25,999 ден.
17,559 ден.

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

Детален опис

Димензија 200x180 cm
Гаранција 1 година

Слични производи

34%Попуст
33%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.