34%Попуст

БК Наддушек Стандард 200x180

6,499 ден.
4,259 ден.

За изработка на душеците користени се најдобрите природни материјали со светски квалитет а по домашни цени.

Детален опис

Димензија 200x180 cm
Гаранција 1 година

Слични производи

32%Попуст
33%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.