30%Попуст

БК стол Х1

4,999 ден.
3,499 ден.

Стол изработен од масивно дрво пресвлечен со материјали од мебел штоф или еко кожа.

Детален опис

Димензија 47x44x45 cm
Боја Се изработуваат во бука, венге, махагони, орев, бела, бел бор и голем избор на материјали за мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.