23%Попуст

БК Тросед Фиренца 2

29,999 ден.
22,999 ден.

Конструкцијата е направена од најквалитетно буково дрво, а полнењето е со валовит и бонел федер,ХР пена и ПУ пена која дава дополнитена удобност и гарантирана истрајност.

Детален опис

Димензија 230x100 cm
Лежај 190x140 cm
Боја Голем избор на бои и материјали на мебел штофови и еко кожа.
Гаранција 1 година

Слични производи

БК Тросед Бари

34,999 ден.
24,999 ден.

29%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.