Разубавете го домот!

  • Врвен мебел по најповолни цени,
  • До -45% попуст на одбрани производи,
  • Можност за онлајн нарачка.

Артикли на попуст

Кујна Тара

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Гратис монтажа

20%Попуст

Кујна Евергрин

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Гратис монтажа

20%Попуст

Кујна Хајлајн

Голем избор на елементи од високо квалитетна оплеменета иверка, високо сјајна иверка како и пластифициран медијапан со фолија во различни бои, декори и структурата на површината.

Гратис монтажа

15%Попуст

ТВ комода Оникс

Гратис монтажа

20%Попуст

ТВ комода Пелн

18,999 MKD.10,999 MKD.

различни бои,Димензија: 230x193x42, Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Достапно веднаш

Гратис монтажа

42%Попуст

ТВ комода Гала

Гратис монтажа

20%Попуст

ТВ комода Пиано

Гратис монтажа

20%Попуст

Агол Амор

29,999 MKD.17,999 MKD.

различни бои, димензија: 220x170x75, лежај:190x140.

Достапно Веднаш

40%Попуст

Агол Зара

59,999 MKD.39,999 MKD.

различни бои, димензија: 245x160x80, лежај:200x155.

33%Попуст

Агол Брисел

79,999 MKD.53,999 MKD.

различни бои, димензија: 300х205х100, лежај:250х155.

33%Попуст

ТДФ Дарија

109,999 MKD.69,999 MKD.

различни бои, димензија: Т=245х100х80, лежај: 200х155, Д=160х90х80, Ф=95х90х80.

40%Попуст

Тросед Нокс

19,999 MKD.10,999 MKD.

различни бои, димензија: 190x82, лежај:190x130.

Достапно Веднаш

45%Попуст

Француски лежај Нико

29,999 MKD.19,999 MKD.

различни бои, димензија: 200x160, душекот е вклучен во цената.

Достапно Веднаш

36%Попуст

Спална соба Евергрин

различни бои, димензија: 200x160, душекот е вклучен во цената.

Гратис монтажа

17%Попуст

Спална соба Тара

Гратис монтажа

18%Попуст

Спална соба Оникс

Гратис монтажа

20%Попуст

Трпезариска маса 93x93 + столица Маја х4

27,995 MKD.11,999 MKD.

сонома,Димензија: 93x93, Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

Гратис монтажа

Достапно Веднаш

38%Попуст

Детска соба Кики

Гратис монтажа

16%Попуст

Кауч Јакамоз

19,999 MKD.13,999 MKD.

различни бои, Димензија: 230х85, лежај:190х100.

Достапно веднаш

30%Попуст

Фотеља Јакамоз

13,999 MKD.8,999 MKD.

различни бои, Димензија: 80х85х94.

Достапно веднаш

36%Попуст

Фотеља Хенд

5,999 MKD.3,999 MKD.

различни бои, Димензија: 80х95х80.

Достапно веднаш

33%Попуст

Фотеља Ф3

7,999 MKD.4,499 MKD.

различни бои

Достапно веднаш

44%Попуст

Тросед Ривер

29,999 MKD.18,999 MKD.

различни бои, димензии: 205х105х100, лежај:200х155

Достапно веднаш

37%Попуст

Агол Виена

39,999 MKD.23,999 MKD.

различни бои, димензии: 240х160, лежај: 200х140

Достапно веднаш

40%Попуст

Француски лежај Дарија

59,999 MKD.39,999 MKD.

различни бои, димензии:200x160

Достапни димензии: 200х100, 200х120, 200x140, 200х160, 200x180

33%Попуст

Француски лежај Лучи

64,999 MKD.44,999 MKD.

различни бои, димензии:200x160

Достапни димензии: 200х160

Достапно веднаш

31%Попуст

Француски лежај Класик

44,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, димензии:200x160

Достапни димензии: 200х100, 200х120, 200x140, 200х160, 200x180

33%Попуст

Стол Стела

4,499 MKD.2,999 MKD.

ногарки: бука, бело, орев. Штоф: различни бои, димензии:47x43x86

33%Попуст

Стол Стела Лукс

5,499 MKD.3,499 MKD.

ногарки: бука, бело, орев. Штоф: различни бои, димензии:47x43x86

36%Попуст

Стол Кристал

5,499 MKD.3,499 MKD.

ногарки: бука, бело, орев. Штоф: различни бои, димензии:47x43x86

36%Попуст

Стол Лара

5,999 MKD.3,999 MKD.

ногарки: бука, бело, орев. Штоф: различни бои, димензии:47x43x96

33%Попуст

Стол Т14

4,499 MKD.3,299 MKD.

различни бои

Достапно веднаш

27%Попуст

Стол Маја

2,999 MKD.1,699 MKD.

сонома кафено, бело сиво

Достапно веднаш

43%Попуст

Трпезариска маса Атриа

16,999 MKD.10,999 MKD.

Бука, бело, фи102+40

35%Попуст

Трпезариска маса Ребека

21,999 MKD.13,999 MKD.

Бело, димензии: 90x138+40

36%Попуст

Трпезариска маса А1

27,999 MKD.17,999 MKD.

Бело, димензии: 90x160+40

36%Попуст

Трпезариска маса Макс С

10,999 MKD.6,999 MKD.

различни бои, димензии: 80x120

36%Попуст

Тросед Сале

34,999 MKD.22,999 MKD.

различни бои, димензии: 200x100x80, Лежај:200х155

34%Попуст

Тросед Лора

49,999 MKD.31,999 MKD.

различни бои, димензии: 245x100x80, Лежај:200х155

36%Попуст

Тросед Пиано

44,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, димензии: 220x110x80, Лежај:200х155

33%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.