Spring Sale

Неверојатен пролетен попуст со најниски цени на мебел досега.

 • До -60% ПОПУСТ на одбрани продукти,
 • Гратис монтажа,
 • Акцијата трае до 23.04.2022.

Артикли на попуст

Трпезариска маса Палмап

7.999 ден.3.599 ден.

сонома бело, 110х70, гратис монтажа

55%Попуст

Трпезариска маса Ита 2

15.999 ден.6.999 ден.

сонома, 140х85+40, гратис монтажа

56%Попуст

Трпезариска маса Ели 2

23.999 ден.9.999 ден.

орев, 170х95+50, гратис монтажа

58%Попуст

Француски лежај Милано

61.999 ден.37.999 ден.

различни бои, 200х160, душекот е вклучен во цената

39%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 90

35.999 ден.17.999 ден.

различни бои, димензија на лежај: 200x90, димензија на душек: 200х90

50%Попуст

Трпезариска маса Фи 93

11.999 ден.5.999 ден.

сонома бело, фи 93, гратис монтажа

50%Попуст

Трпезариска маса 93x93

11.999 ден.5.999 ден.

сонома бело, 93x93, гратис монтажа

50%Попуст

Трпезариска маса 119x69

11.999 ден.5.999 ден.

сонома бело, 119x69, гратис монтажа

50%Попуст

Кревет К-3

9.999 ден.4.999 ден.

сонома, бел, 200x90
душек не е вклучен во цената, , гратис монтажа

50%Попуст

ТВ комода Пелн

18.999 ден.11.999 ден.

различни бои, 230, гратис монтажа

37%Попуст

Клуб маса Фи 44

3.999 ден.1.699 ден.

сонома бело, фи 44, гратис монтажа

58%Попуст

Клуб маса 44х44

3.999 ден.1.699 ден.

сонома бело, 44x44, гратис монтажа

58%Попуст

Клуб маса Фи 64

6.999 ден.2.999 ден.

сонома бело, фи 64, гратис монтажа

57%Попуст

Клуб маса 90х50

6.999 ден.2.999 ден.

сонома бело, 90х50, гратис монтажа

57%Попуст

ТТФ Сахра

119.999 ден.69.999 ден.

различни бои, Т=225х96х81, Ф=79х82х103

42%Попуст

ТТФ Дора

119.999 ден.69.999 ден.

различни бои, Т=225х96х81, Ф=79х82х103

42%Попуст

Столица Пјорн

4.299 ден.1.999 ден.

сонома кафено

52%Попуст

Столица Маја

2.999 ден.1.699 ден.

сонома кафено

43%Попуст

Фотеља Тиара

25.999 ден.11.999 ден.

100x70

54%Попуст

Столица Падриа

2.999 ден.1.999 ден.

сонома кафено, бело сиво

33%Попуст

Предсобје П01

14.999 ден.8.999 ден.

различни бои, 131х211х31, гратис монтажа

40%Попуст

Агол Амор

29.999 ден.17.499 ден.

различни бои, 220x170x75, 190x140

42%Попуст

Клуб маса Лукс 120х60

7.999 ден.3.999 ден.

различни бои, 120х60, гратис монтажа

50%Попуст

Клуб маса Минхен 80х50

5.999 ден.2.999 ден.

различни бои, 80х50, гратис монтажа

50%Попуст

Фотеља Јакамоз

13.999 ден.8.999 ден.

80х85х94

36%Попуст

Блок Кујна БК

19.999 ден.13.999 ден.

Сонома, бело, 2м, Блок кујна. Во цената не е вклучен мијалникот и ел. Апарати

36%Попуст

Блок Кујна Пева

19.999 ден.13.999 ден.

Сонома, бело, 2м, Блок кујна. Во цената не е вклучен мијалникот и ел. Апарати

30%Попуст

Фотеља Хенд

5.999 ден.3.999 ден.

различни бои, 80х95х80

33%Попуст

ТТФ Јакамоз

63.999 ден.31.999 ден.

различни бои, Т=226х97х88, Ф=80х85х94

50%Попуст

ТДФ Јакамоз

59.999 ден.29.999 ден.

различни бои, Т=226х97х88, Д=166х97х88 Ф=80х85х94

50%Попуст

Кауч Топ

19.999 ден.13.999 ден.

различни бои, 225х85, 190х100

30%Попуст

Кауч Бас

19.999 ден.13.999 ден.

различни бои, 230х85, 190х100

30%Попуст

Кауч Јил

19.999 ден.13.999 ден.

различни бои, 225х85, 190х100

30%Попуст

Агол Палабрија

39.999 ден.17.999 ден.

кафено крем, 255x180x82, 200x145

55%Попуст

Француски лежај Президент

59.999 ден.36.999 ден.

различни бои, димензија на лежај: 210x160, димензија на душек: 200х160

38%Попуст

ТТФ Волга

119.999 ден.69.999 ден.

различни бои, Т=222х100х83, Ф=75х94х95

42%Попуст

Кревет Џулиета 90

9.999 ден.5.999 ден.

сонома, сонома бело, 200x90, душекот не е вклучен во цената

40%Попуст

Тв комода Старлед

24.999 ден.15.999 ден.

бела, 207x200x44

36%Попуст

Тв комода Урбана

17.999 ден.10.999 ден.

сонома - лате, 200x240x44

39%Попуст

Лизгачки ормар 200

27.999 ден.17.999 ден.

сонома, сонома бело, 225х85, 200x215x60

36%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.