Super Sale - Достапно веднаш

Дополнителни 10% ПОПУСТ на веќе намалените цени

 • Акцијата трае до 12.06.2021
 • Можност за плаќање до 48 рати
 • Најголем избор на мебел, по најповолни цени

Артикли на попуст

Столица Падриа

2.999 ден.1.999 ден.
-10% 1.799 ден.

сонома кафено, бело сиво

33%Попуст

Столица Пјорн

4.299 ден.2.599 ден.
-10% 2.339 ден.

сонома кафено

40%Попуст

Кревет К-3

8.999 ден.4.499 ден.
-10% 4,049 ден.

сонома, бел, 200x90
душекот не е вклучен во цената.
Кревет од масивно дрво.

50%Попуст

Трпезариска маса Палмап

5.999 ден.2.999 ден.
-10% 2.699 ден.

сонома, бело, 110х70

50%Попуст

ТВ комода Пелн

16.999 ден.9.999 ден.
-10% 8.999 ден.

различни бои, 230
Изработката е од оплеменета кантирана иверка и најквалитетен оков за мебел.

41%Попуст

Фотеља Тиара

23.999 ден.11.999 ден.
-10% 10.799 ден.

100x70

50%Попуст

Агол Амор

25.999 ден.16.999 ден.
-10% 15.299 ден.

различни бои, 220x170x75, 190x140

35%Попуст

Трпезариски стол Дрита

3.799 ден.2.199 ден.
-10% 1.979 ден.

различни бои

42%Попуст

Агол Поли

16.999 ден.10.999 ден.
-10% 9.899 ден.

200x150, 190x140

35%Попуст

Агол Папилон

44.999 ден.29.999 ден.
-10% 26.999 ден.

различни бои, 280x210x85, 190x140

33%Попуст

Фотеља Лора

21.999 ден.10.999 ден.
-10% 9.899 ден.

различни бои, 100x70

50%Попуст

Агол Оскар

44.999 ден.29.999 ден.
-10% 26.999 ден.

различни бои, 265х160, лежај; 190х140

33%Попуст

Француски лежај Ивана

29.999 ден.19.999 ден.
-10% 17.999 ден.

различни бои, 208x160x100, 200x160
душекот е вклучен во цената

33%Попуст

Тросед Отон

25.999 ден.15.999 ден.
-10% 14.399 ден.

различни бои, 244х95x75, лежај;200х150

38%Попуст

Тросед Нокс

17.999 ден.10.999 ден.
-10% 9.899 ден.

различни бои, 190x82, 190x130

39%Попуст

Француски лежај Класик

25.999 ден.15.999 ден.
-10% 14.399 ден.

различни бои, 200х160

36%Попуст

Тросед Арт

23.999 ден.15.999 ден.
-10% 14.399 ден.

различни бои, 235х100, 190х160

33%Попуст

Тросед Гама

25.999 ден.16.999 ден.
-10% 15.299 ден.

различни бои, 225x95, 190x140

32%Попуст

Трпезариска маса Ита 2

15.999 ден.7.999 ден.
-10% 7.199 ден.

сонома, 140х85+40

38%Попуст

Тросед Бруно

19.999 ден.12.999 ден.
-10% 11.699 ден.

сонома, 200х90, 200х150

35%Попуст

Шанкерски стол Зара

2.999 ден.1.799 ден.
-10% 1.619 ден.

различни бои

36%Попуст

Трпезариска маса Фи 93

9.999 ден.6.999 ден.
-10% 6.299 ден.

сонома бело, фи 93

30%Попуст

Француски лежај Честер

39.999 ден.29.999 ден.
-10% 26.999 ден.

различни бои, 200х160

25%Попуст

Француски лежај Хил

39.999 ден.29.999 ден.
-10% 26.999 ден.

различни бои, 200х160

25%Попуст

Детска соба Нита

29.999 ден.21.999 ден.
-10% 19.799 ден.

различни бои, 292х203, лежај: 200х90, фиока; 190х90
душекот не е вклучен во цената. Кревет од масивно дрво.

27%Попуст

Агол Клер

39.999 ден.25.999 ден.
-10% 23.399 ден.

различни бои, 230x205x71, 190x140

35%Попуст

Агол Капри

54.999 ден.36.999 ден.
-10% 33.299 ден.

различни бои, 280x205x87, 190x140

33%Попуст

Тросед Тори

26.999 ден.17.999 ден.
-10% 16.199 ден.

различни бои, 225x95, 190x140

33%Попуст

Агол Оскар П

59.999 ден.39.999 ден.
-10% 35.999 ден.

различни бои, 370х230, лежај; 190х140

33%Попуст

Агол Хепи

29.999 ден.17.999 ден.
-10% 16.199 ден.

различни бои, 370х230, лежај; 190х140

40%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч
САЛОН 4 - БИГ БОКС

САЛОН 4 - БИГ БОКС

 • бул. "Киро Глигоров", бр. 13 - Гази Баба Биг Бокс, спроти Бриколаж (стар кванташки), Скопје
 • +389 71 327 139
 • 4@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.