Велигденски Попусти во БК Мебел!

Достапно веднаш!

 • До 50% на одбрани производи
 • Можност за купување на 48 рати со ЕКСТРА БРЗО одобрување,
 • Најголем избор на мебел, по најповолни цени,
 • Акцијата трае до истек на залихите

Артикли на попуст

Француски лежај Милано

61.999 ден.37.999 ден.

различни бои, 200x160

39%Попуст

Бокс спринг лежај Џамбо

55.999 ден.32.999 ден.

различни бои, 200x160

41%Попуст

Бокс спринг лежај Президент

55.999 ден.33.999 ден.

различни бои, 200x160

39%Попуст

Бокс спринг лежај Џамбо

55.999 ден.29.999 ден.

различни бои, 200x160

46%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 90

31.999 ден.16.999 ден.

различни бои, 200x90

47%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 160

49.999 ден.26.999 ден.

различни бои, 200x160

46%Попуст

Столица Падрија

2.999 ден.1.999 ден.

сонома кафено, бело сиво

33%Попуст

Столица Пивон

2.399 ден.1.599 ден.

сонома кафено, бело сиво

33%Попуст

Столица Пјорн

4.299 ден.2.599 ден.

сонома кафено

40%Попуст

Кревет К-3

8.999 ден.4.499 ден.

сонома, 200x90
*во цената не е вклучен душекот

50%Попуст

Блок Кујна Пева

16.999 ден.10.999 ден.

сонома, 2м
*во цената не е вклучен мијалникот и ел. апарати
Гратис Монтажа

35%Попуст

Трпезариска маса Палмап

5.999 ден.2.999 ден.

сонома, бело, 110х70

50%Попуст

ТВ комода Пелн

16.999 ден.9.999 ден.

различни бои

41%Попуст

Фотеља Тиара

23.999 ден.11.999 ден.

100x70

50%Попуст

Агол Амор

25.999 ден.16.999 ден.

различни бои, 220x170x75, 190x140

35%Попуст

Трпезариски стол Дрита

3.799 ден.2.199 ден.

различни бои

42%Попуст

Агол Поли

16.999 ден.10.999 ден.

200x150, 190x140

35%Попуст

Агол Марлен

44.999 ден.29.999 ден.

различни бои, 260x180, 210x140

33%Попуст

Фотеља Лора

21.999 ден.10.999 ден.

различни бои, 100x70

50%Попуст

Агол Оскар

44.999 ден.29.999 ден.

различни бои, 265х160, 190х140

33%Попуст

Тросед Оскар

29.999 ден.18.999 ден.

различни бои, 235х90, 190х140

37%Попуст

Тросед М1

22.999 ден.13.999 ден.

различни бои, 195х90, 195х130

39%Попуст

Тросед Венеција

26.999 ден.16.999 ден.

различни бои, 210х93, 190х140

37%Попуст

Тросед Канди

23.999 ден.15.999 ден.

различни бои, 220х100, 190х130

33%Попуст

Тросед Сара

26.999 ден.16.999 ден.

различни бои, 240х90, 190х140

37%Попуст

Лежај Ивана

29.999 ден.19.999 ден.

различни бои, 208x160x100, 200x160
душекот е вклучен во цената

33%Попуст

Тросед Отон

25.999 ден.15.999 ден.

различни бои, 244x95x75, 200x150

38%Попуст

Тросед Нокс

17.999 ден.10.999 ден.

190x82, 190x130

39%Попуст

Агол Атланта

35.999 ден.21.999 ден.

различни бои, 240x160x87, 200x140

38%Попуст

Агол Палабрија

39.999 ден.17.999 ден.

различни бои, 255x180x82, 200x145

55%Попуст

Француски лежај Класик

25.999 ден.15.999 ден.

различни бои, 200х160

36%Попуст

Тросед Арт

23.999 ден.19.999 ден.

различни бои, 235х100, 190х160

33%Попуст

Тросед Гама

25.999 ден.16.999 ден.

различни бои, 225x95, 190x140

32%Попуст

ТДФ Рекорд

64.999 ден.47.999 ден.

26%Попуст

Клуб маса Лукс 120х60

6.699 ден.3.499 ден.

различни бои, 120х60

48%Попуст

Клуб маса Минхен 80х50

4.599 ден.2.499 ден.

различни бои, 80х50

46%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч
САЛОН 4 - БИГ БОКС

САЛОН 4 - БИГ БОКС

 • бул. "Киро Глигоров", бр. 13 - Гази Баба Биг Бокс, спроти Бриколаж (стар кванташки), Скопје
 • +389 71 327 139
 • 4@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.