Внесете свежина во домот!

  • Достапно веднаш.
  • Врвен мебел по најповолни цени,
  • До -55% попуст на одбрани производи,
  • Можност за онлајн нарачка.
  • Голем избор на бои и материјали.

Артикли на попуст

Француски лежај Дајмонд 160

64,999 MKD.33,999 MKD.

различни бои, 200x160

Душекот е вклyчен во цената

Достапно веднаш

48%Попуст

Француски лежај Хавана 160

64,999 MKD.33,999 MKD.

различни бои, 200x160

Душекот е вклyчен во цената

Достапно веднаш

48%Попуст

Француски лежај Локо 160

64,999 MKD.33,999 MKD.

различни бои, 200x160

Душекот е вклyчен во цената

Достапно веднаш

48%Попуст

Бокс спринг лежај Меделин 160

51,999 MKD.29,999 MKD.

различни бои, 200x160

Душекот е вклyчен во цената

Достапно веднаш

42%Попуст

Француски лежај Милано 160

61,999 MKD.34,999 MKD.

различни бои, 200x160

Душекот е вклyчен во цената

Достапно веднаш

44%Попуст

Француски лежај Президент 180

69,999 MKD.39,999 MKD.

различни бои, 200x180

Душекот е вклyчен во цената

Достапно веднаш

43%Попуст

Фотеља Јакамоз

13,999 MKD.8,999 MKD.

80х85х94

Достапно веднаш

36%Попуст

Фотеља Хенд

5,999 MKD.3,999 MKD.

различни бои

80х95х80

Достапно веднаш

33%Попуст

Стол Пјорн

4,299 MKD.1,999 MKD.

сонома кафено

Достапно веднаш

54%Попуст

Стол Падриа

2,999 MKD.1,999 MKD.

сонома кафено, бело сиво

Достапно веднаш

33%Попуст

Лежај Дивани

29,999 MKD.18,999 MKD.

различни бои

200x90

Достапно веднаш

37%Попуст

ТВ комода Вега

16,999 MKD.9,999 MKD.

Сонома бело

220х180х35

Достапно веднаш

41%Попуст

Тросед Ривер

29,999 MKD.18,999 MKD.

205х105х100, лежај:200х155

Достапно веднаш

37%Попуст

Агол Виена

39,999 MKD.23,999 MKD.

различни бои

240х160, лежај: 200х140

Достапно веднаш

40%Попуст

Кауч Јакамоз

19,999 MKD.13,999 MKD.

различни бои

226х97х88, лежај: 190х100

Достапно веднаш

30%Попуст

Трпезариска маса Фи 93

11,999 MKD.5,999 MKD.

сонома бело

фи 93

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

50%Попуст

Предсобје П01

14,999 MKD.6,999 MKD.

различни бои

131х211х31

Достапно веднаш

Гратис Монтажа

53%Попуст

Тросед Нокс

19,999 MKD.10,999 MKD.

различни бои

190х82х80, лежај: 190х130

Достапно веднаш

45%Попуст

Фотеља Toronto

19,999 MKD.10,999 MKD.

различни бои

80x110x86, лежај:190х85

Достапно веднаш

45%Попуст

Француски лежај Нико

29,999 MKD.19,999 MKD.

различни бои

200х160

Достапно веднаш

Душекот е вкличен во цената

33%Попуст

Агол Амор

29,999 MKD.17,999 MKD.

различни бои

220x170x75, лежај:190x140

Достапно веднаш

40%Попуст

Агол Палабрија

39,999 MKD.17,999 MKD.

различни бои

255x180x82, 200x145

Достапно веднаш

55%Попуст

Стол Маја

2,999 MKD.1,699 MKD.

различни бои

Достапно веднаш

43%Попуст

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.