Време е за нов мебел

Врвен мебел по најповолни цени.

 • До -20% попуст на програмите од брендот Јела,
 • Можност за плаќање на 24 рати БЕЗ КАМАТА, поддржано од Халк банка и Стопанска банка,
 • Акцијата важи до 30. септември

Артикли на попуст

Кујна Евергрин

Попуст на програм

20%Попуст

Кујна Хајлајн

Попуст на програм

17%Попуст

Кујна Модерн

Попуст на програм

17%Попуст

Кујна Рива

Попуст на програм

15%Попуст

Кујна Лира

Попуст на програм

15%Попуст

Кујна Евиа

Попуст на програм

20%Попуст

Кујна Тара

Попуст на програм

20%Попуст

ТВ комода Вида

Попуст на програм

20%Попуст

ТВ комода Пиано

Попуст на програм

20%Попуст

Тв комода Евергрин

Попуст на програм

20%Попуст

Тв комода Ница УВ

Попуст на програм

20%Попуст

ТВ комода Брио

Попуст на програм

20%Попуст

ТВ комода Оникс

Попуст на програм

20%Попуст

Тв комода Стела

Попуст на програм

20%Попуст

Тв комода Ница

Попуст на програм

20%Попуст

Тв комода Тара

Попуст на програм

20%Попуст

Спална соба Пиано

Попуст на програм

17%Попуст

Спална соба Евергрин

Попуст на програм

17%Попуст

Спална соба Стела

Попуст на програм

20%Попуст

Спална соба Тара

Попуст на програм

20%Попуст

Спална соба Гала

Попуст на програм

20%Попуст

Спална соба Оникс

Попуст на програм

18%Попуст

Детска соба Џој

Попуст на програм

20%Попуст

Детска соба Кики

Попуст на програм

18%Попуст

Предсобје ЦПЛ

Попуст на програм

18%Попуст

Предсобје Оникс

Попуст на програм

20%Попуст

Предсобје Соло

Попуст на програм

20%Попуст

Предсобје Стела

Попуст на програм

20%Попуст

Предсобје Рио

Попуст на програм

20%Попуст

Предсобје Евергрин

Попуст на програм

20%Попуст

Предсобје Тара

Попуст на програм

20%Попуст

Предсобје Азур

Попуст на програм

20%Попуст

Продажни салони

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 1 - ПИНТИЈА

 • бул. Борис Трајковски 210, Скопје
 • +389 72 261 091
 • 6@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 2 - МИДА

САЛОН 2 - МИДА

 • ул. "Орце Николов", бр. 188, лок 3 - Карпош до Форд МИДА, во истата зграда со Мега Фешн, Скопје
 • +389 70 275 272
 • 1@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-20ч
  Сабота: 09-16:30ч
САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

САЛОН 3 - ЛЕПЕНЕЦ

 • ул. "Лепенец", бр. 15 - Ѓорче Петров Индустриска Зона Лепенец, Скопје
 • +389 2 2033 094
 • 2@bkmebel.mk

 • Работно време:
  Понеделник - Петок: 09-18ч
  Сабота: 09-16ч

Информатор

Останете во тек со новостите и бидете информирани за сите нови понуди и попусти на БК Мебел.